Real Estate Belgrade Serbia

 
   
 

SEO agencija TOTAL DIZAJN - Budite Prvi Među Najboljima! kontakt 064/170-0992 ; 065 202 2014

Google OPTIMIZACIJA STRANICA - NAJBOLJA INTERNET MARKETING STRATEGIJA - Kako Biti prvi medju najboljima?

Web Marketing Agencija Total Dizajn - SEO optimizacija sajta - da budete na dobrim, najboljim Google pozicijama 2013 godine!

SEO OPTIMIZACIJA STRANICA - NAJBOLJA INTERNET MARKETING STRATEGIJA SEO EXPERT - PREDRAG PETROVIC

SEO pozicioniranje na Google pretrazi tel: 064 1700992

 

SEO optimizacija total Dizajn logotipa Beograd SEO Google +profilTotal Dizajn

 
 

 

Želite da promenite dizajn i strukturu vašeg sajta? Imate problema sa pozicijama vašeg sajta na pretraživačima -Google, Yahoo, MSN ? Pozovite nas, mi imamo ideju i rešenje!

OPTIMIZACIJA PO MERI VASEG SAJTA, GARANTOVAN USPEH U WEB MARKETINGU

Jedan pogled na marketing u Srbiji, ili kako nas vide oni drugi...

Anne Holland, Generalni Direktor

Kao što neki od vas znaju, ja sam verena i stupiću u brak ovog leta. Moj verenik je iz bivšeJugoslavije
tako da sam ja povremeno tamo putovala kako se venčanje približava. Tako sam se našla u avionu predprošle subote, putujući u Srbiju na nedelju dana.

Bivši srpski predsednik Milošević umro je nekoliko sati pretoga, tako da je avion bio pun do guše novinarima BBC-ja, CBSa, CNN-a, kojih god. Ja sam bila jedini novinar iz oblasti marketinga.

Između susreta sa gotovo beskonačnim brojem članova porodice u Beogradu, Novom Sadu i naročito u lepom gradiću Somboru,  provukla sam se na nekoliko sastanaka sa marketerima. Evo nekih kratkih beležaka za one koje interesuje marketing u Istočnoj Evropi.

->"Američki" nije više fabulozan brend kakav je bio. Većina Srba misli o nama kao o narodu koji ih je bombardovao iz razloga koji ostaju donekle nejasni. Neobično ali država Montana nije uključena u taj mračni oblak. Nazovite radnju ili brend 'Montana' i proizvod leti sa polica..

Staro je aut. Hrom, bledo drvo, staklene ploče, i švedski dizajn u stilu pedesetih je in. Ukoliko imaš između dvadeset i trideset, ne bi bio viđen u kafeu koji nije "moderan" (i potpuno nesrpskog izgleda)
->
Promotivni tim Koka-kole je nadmašio sebe. Ne možeš ni da se okreneš a da ne naletiš na Coke znak i flaše u automatima za prodaju i novinskom kiosku na svakom ćošku. Moj favorit, kafić na trotoaru u Novom Sadu je sam velika plastična Koka-kola, kompletan sa crvenim stolovima i odgovarajućim brendiranim stolicama

Pepsi je praktično nevidljiv, iako ga je moguće nabaviti. Red bul napreduje. Mek Donalds jedva da je prisutan iako je brza hrana prepuna šećera, masti, govedine i/ili krompira u modi (jedna marka krompirovog čipsa se reklamira kao "veoma, veoma brza hrana!"

Veliki jaz među generacijama čini mlade i sredovečne Srbe (i verovatno ove generacije u svim  nacijama koje su skoro prihvatile kapitalizam) vrlo različitim od njihovih ekvivalenata gde su tržišta već duže vreme etablirana. Ovo što sledi je moj primer, od koga će se bez sumnje neki Srbi distancirati:


->Ukoliko ste u 40im, sa čežnjom se sećate  načina života vaših roditelja,besplatnim stanovanjem, opuštenim časovima na radu i penzija do kojih je lako doći, iako niskih. Nasuprot tome, vaša karijera je prošla u borbi sa 40% ili većom nezaposlenošću, ludačkom inflacijom, građanskim ratom i NATO bombardovanjem, i radili ste dva posla samo da platite kiriju .

S druge strane, ukoliko ste tinejdžer ili imate nešto preko dvadeset, svet posla je blještav i uzbudljiv.
Prvi put za 15 godina, robe ima i ekonomija zapravo napreduje. U jednom gradiću,polovina stanovništva koja zarađuje preko 20 eura godišnje(?) je još uvek u srednjoj školi.

Zapadne kompanije i većina Srpskih advertajzing agencija zapošljavaju mlade Srbe kao lude
 jer njihova radna etika uliva strahopoštovanje.

Ukratko, starija generacija je iscrpljena, bez para i treba joj samo odmor dok mlađi rade kao ludi da bi kupili  kola, kompjuter, i naravno, puno Koka-kole.

Prema objašnjenju koje mi je dala Svetlana Kekić, PR Menadžer Continental Banke, marketing je počeo da dobija respekt kao poslovna taktika u prošlih nekoliko godina. Pre toga, iako je kompanija mogla imati osobu za marketing, ona (gotovo uvek ona) je birana zbog svog izgleda ili porodičnih veza
a ne zbog sposobnosti ili obučenosti.  U stvari, jedino je u poslednjih deset godina marketing postojao kao predmet na fakultetima.

Najinteresantnija oblast marketinga sada nije internet već branding. Brending je ta snaga koja drmusa biznis svet Istočne Evrope.

Zašto? Uzmite u obzir koliko novih kompanija, radnji i produkata kao poplava žele da iskoriste ovo tržište u nastajanju. Gotovo svaki brend je nov, gotovo svaki se bori da bude primećen zajedno sa stotinama isto tako novih takmičara na tržištu.

U Svetlaninom slučaju, banka za koju ona radi, uspela je da prosperira kroz dve runde M&A, koje su selektovale samo 41 od više od sto banaka (a dodatna selekcija još predstoji), putem moći svog brenda. Neuobičajeno, Continental Banka ima odsek za PRa devet godina, i prepoznavanje imena na tržištu se sada isplaćuje.

Na nesreću, većinu brend marketinga koje sam videla kod drugih kompanija ma kog tipa,sastojala se od varijacije na temu stavi-barbiku-na -sliku. Niko nije objasnio nazovi brend marketerima iz Srbije da je kolač sa sirom nerazlučiva roba, i da nije u dalekoj vezi sa brend-bildingom.

Kako god bilo, u nedelju uveče, tek što nisam uskočila u moj avion za povratak, imala sam brzi
poslednji sastanak, ovaj put sa gospodinom Nikolom Orlovićem, nedavno penzionisanim čelnikom ekonomske analize za srpsko Ministarstvo Finansija.

Pitala sam ga šta neki od mojih novih prijatelja koji su pčelari u Somboru, mogu da učine da svoj uskladišteni med iznesu na nova tržišta. (Njihovo lokalno farmersko tržište ne može da primi količinu proizvedenog meda.) Da li da razmišljaju o izvozu? Kako bi to išlo?-pitala sam.

Da- savetovao me je (preko prevodioca). -Međutim, prva stvar koju treba da urade je brend prezentacija. Brend je suština za sve.-

Ok, složila sam se, šta dalje?- Internet je veoma moćan za marketing- rekao je.- Da li ste čuli za to?-

Pa da, mislim da jesam.

 

 

 

logo design hotel apartments real estate marketing nekretnine cena

apartments-stay logotip | web marketing kampanja

logo dizajn logotip firme izrada logotipa cene

espanjola apartments logotip i knjiga standarda

Dizajn, KNJIGA GRAFICKOG STANDARDA, znak, logotip - pozitiv negativ umanjenje logotipa, tipografija i letering

Basic Search Engine Optimization

 

Brending Srbija - kreiranje brenda

Želite da menjate svoj pristup web marketingu?

MARKETING JE NAS POSAO - INTERNET JE NASA IGRA

Treba vam dobro obavljen posao? Pozovite nas!

064 1700992 i 065 202 2014 Beograd

 

 
 

Pogled sa Kalimegdana, Ogled o Beogradskom coveku

Knjiga napisana pred kraj medjuratnog perioda, 1938. godine, predstavlja pokusaj da se polazeci od poratnih iskustava daju odgovori na neka pitanja bitna za srpskog coveka u datom vremenu... Vladimir Velmar-Jankovic je svojim pristupom i nacinom razmatranja znatno doprineo razumevanju naseg mentaliteta. Potvrdjujuci relevantnost etnickog i kulturnog faktora tokom formiranja mentalnog profila, on je svojim odredjenjem prelaznickog mentaliteta ukazao na sustinu njegovog psihickog sadrzaja.
Dominantna literarna komponenta njegovog dela "Pogled s Kalemegdana” u funkciji je suptilnog istrazivanja zivog tkiva kulture u kojem se literarne opservacije pretacu u prodorne antropoloske uvide u jedan mentalni sklop, kao plod dosadasnjeg istorijskog, kulturnog i socijalnog iskustva srpskog naroda. Ocrtavajuci kroz psihu beogradskog coveka i nas nacionalni mentalitet, Velmar-Jankovic je ukazao na mogucnost autenticne srpske, odnosno balkanske duhovne orijentacije. Novostvoreni mentalitet beogradskog coveka predstavlja svojevrstan amalgam razlicitih i suprotnih kulturnih i socijalnih sadrzaja...

Kontaktirajte nas za više informacija o knjizi standarda. 

Keyword tags:

Logo dizajn web marketing Beograd Srbija seo 2014 kreiranje logotipa, knjiga standarda, web optimizacija sajta, studio internet marketing, real estate hotel Belgrade Serbia Google advertising izrada loga dizajn logoa, logotipa optimizovati veb sajt

2014 Beograd, Srbija

apartmani u Beogradu Dizajn

Logo dizajn za web sajt Apartmani-Beograd

dizajn apartmani Beograd

web sajt dizajn wodoinstalater beogrd srbija SEO

web site: Brza Voda -vodoinstaterbeograd.rs - izrada logotipa, web dizajn i SEO optimizacija

Rezultat ove kampanje je da ovaj sajt danas donosi dosta poziva nasem klijentu, odlicno je

pozicioniran na internetu i samim tim vrlo vidljiv kao reklama i informacija,

a ta posecenost rezultira povecanim obimom posla naseg klijenta.

Google + Location

Real Estate Belgrade Serbia SEO Web Marketing Beograd, seo 2014 Google marketing

SEO usluge optimizacije sajta Beograd Srbija - pouzdana usluga pozicioniranja web sajta na Google pretrazi -SEO za Google Srbija i cene optimizacija sajta total dizajn agencija najbolja usluga za pozicioniranje najboljih sajtova!

logo firme alhemija beograd logotip

studio za vencanice alhemija Beograd

web dizajn studio Beograd vencanice Alhemija

Welcome to Belgrade, city of the future in Southern-East Europe!

Google marketing za web SEO Srbija search engine optimization Serbia Europe

What kind of special strategies, knowledge and skills does working in marketing managements of IT companies require? Do you feel you are achieving maximum ROI for the money you are paying your SEO company?


 
   
+ORDER; } //--> "id="+id+"&pc="+pc+"&p="+PAGENAME+"&gr="+CONTENTGROUP+"&tr="+TRANSACTION+"&trid="+TRANSACTION_ID+"&ord="+ORDER; } //--> +ORDER; } //--> tml>+ORDER; } //--> F-8627-300CE1BA2219}--> +ORDER; } //--> "id="+id+"&pc="+pc+"&p="+PAGENAME+"&gr="+CONTENTGROUP+"&tr="+TRANSACTION+"&trid="+TRANSACTION_ID+"&ord="+ORDER; } //--> +ORDER; } //--> tml>+ORDER; } //--> 1-45CF-8627-300CE1BA2219}--> tml>+ORDER; } //--> src="/webceo.js"> /html>0CE1BA2219}--> /html>html>ml>