Kako uraditi On Page SEO optimizaciju sajta

ON PAGE SEO optimizacija sajta
Kada govorim sa ljudima o „on-page“ SEO, često aludiram na njega kao da je neophodan da bi se dobila „ulaznica za takmičenje“:

Ono što podrazumevam pod tim je da se ne možete takmičiti za rangiranje za specifičan ključni izraz, osim ukoliko vaša web stranica ne obezbeđuje signale koji sugerišu pretraživaču da je vaša stranica upravo ta koja odgovara korisnikovom zahtevu. Na primer, ukliko je vaša stranica o „Tupperware-u“, teško da će se ona rangirati za termin „polovna vozila“. To jednostavno nije relevantno.
Naravno, pre par godina, postojala je ideja o bombardovanju Google-a (ili linkova), gde su SEO-i eksperimentisali da načine stranice irelevantnim za različite pretrage isključivo stvaranjem velikog broja linkova za web stranu korišćenjem ciljne ključne fraze. Pretraživači su uglavnom rešili taj problem.
Sve do sada je bilo prilično jasno, ali gledište koje danas iznosim je da iz SEO perspektive „on-page“ sadržaj nije faktor koji utiče na rangiranje. On isključivo služi da pomogne da se uspostavi ono za šta traženje na vašoj strani može biti relevantno.

Kako dizajnirati landing Page vaseg web sajta kako prilagoditi stranicu sajta poseticima

5 saveta za koriscenje Twittera – kako raditi sa twiterom

Kako optimizovati marketing strategiju za drustvene medije Twitter, Facebook, YouTube