TotalDizajn SEO Beograd SEO Google +profil

SEO price i…

SEO ZABLUDE

Zabluda br. 1:
SEO optimizacija je nešto što je dovoljno uraditi jednom

SEO optimizacija nije kratkotrajan proces, nešto što se dešava preko noći. To skup pažljivo isplaniranih aktivnosti kojima se gradi dugoročna pozicija (rang) nekog web sajta u internet pretraživačima. Pretraživači kao google a i sam internet se konstantno menjaju i rastu, pa je u skladu sa tim potrebno menjati i seo strategiju, tj. unapređivati je i prilagođavati trenutnim trendovima.

Zabluda br. 2:
Google se može “prevariti” da bez mnogo truda visoko rangira moj sajt

Nikada ne potcenjujte google. Ovaj pretraživač je opremljen algoritmima koji aktivno tragaju za raznoraznim vidovima prevare i veoma je uspešan u tome. U 2006. godini google je otkrio da je web strana BMW-a za Nemačku koristila neetičke alatke i uklonio je iz rezultata pretrage. Kao i u drugim disciplinama, i u optimizaciji sajtova je važno etičko odnošenje koje donosi prave i trajne rezultate.

Zabluda br. 3:
Želim da moj sajt bude napravljen u flešu / bogat slikama i sa malo teksta

Gugl pauci su mašine koje pretražuju i indeksiraju internet koristeći tekst vašeg sajta. Oni ne mogu da čitaju tekst koji se pojavljuje u fleš animaciji ili kao deo slike. Seo ekspert zna ovu i stotine drugih neophodnih informacija koje koristi da visoko rangira vaš sajt. Zbog toga je poželjno da počnete optimizaciju vašeg sajta najidealnije pre ili barem u toku njegove izrade.

Optimizovanje sajtova u Srbiji

totaldizajn.com/pr-i-marketing-u-medicini/

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.