WEB MARKETNIG u Srbiji 2015 – SEO, Social Media,  Video Marketing i optimizacija

 

 

SEO taktike mogu da pomognu i kod zastite necije reputacije, narocito ako je ta reputacija dovedena u pitanje i ugrozena. Kreiranjem dosta pozitivnog sadrzaja moze se otkloniti nepozeljan, negativan tekst iz Google rezultata, ali je potrebno dosta rada i truda oko toga.

 

Da li Dizajn ima uticaj na SEO?

Da, dizajn moze uticati na SEO. Ukoliko imate web sajt sigurno cete pozeleti u jednom trenutku i da ga promenite, osavremenite, tako da bude u skladu sa trendovima i mozda nekim novim zahtevima vasih klijenata, posetioca sajta a pre svega zbog novih zahteva same internet industrije.

Ukoliko redizajnirate sajt samo sa gledista boljeg izgleda sajta i lakseg snalazenja posetioca na sajtu, pa menjate samo slike ili header, ne bi trebalo da ima nekog posebnog efekta na vase pozicije, tacnije, verovatno je dobro sto zelite da napravite korak napred i sredite sam izgled i osecaj prezentacije.

SEO web marketing konsultant za Google kada treba izabrati pravi put za optimizaciju, bez lutanja i maglovitih obećanja , razvoj prave marketinške i PR strategije za vaš websajt, po sasvim prihvatljivim cenama.

 

 95 % ljudi ne želi da ih prekidaju. Ostalih 5 % to mrzi. Mozda bih mogao reci polusaljivo, da kao ljudska vrsta postajemo sve vestiji u blokiranju, sprecavanju nezeljenih poruka.

Kao vaš SEO konsultant, obavezno želim da vam skrenem paznju na ove cinjenice, koje imaju veliki znacaj za setovanje vase web marketing strategije.

Prema istraživanju objavljenom od strane eConsultancy i baziranom na uzorku od 1.4 milijarde internet pretraga izvršenih od strane 28 miliona britanskih državljana u junu 2011.godine, korisnici na Google i Bing pretrazi daleko češće će kliknuti na organski rezultat nego na plaćeni oglas (PPC). Prema ovoj studiji taj odnos je drastičan: 94% klikova se odnosi na organic rezultate, a samo 6% na PPC.
U 68% slučajeva korisnik će kliknuti na jedan od prva tri rezultata pretrage u sledećem odnosu: na prvi rezultat prosečno klikne 48% korisnika, na drugi rezultat 12%, treći rezultat približno odnosi 8% klikova, a na preostali deo prve stranice internet pretrage klikne 32% korisnika. Kod brendirane pretrage prvi rezultat nadmoćno odnosi čak 80% klikova pa je sasvim razumljivo zašto je Google eleminisao tri zadnja rezultata na prvoj stranici kod brendirane pretrage. Naime, Google kod brendirane pretrage prikazuje samo prvih 7 rezultata umesto uobičajenih 10 jer 90% korisnika će kliknuti na jedan od top tri rezultata i u većini slučajeva čak uopšte neće ni primetiti ostatak stranice.

Musicians SEO

Web Marketing i Muzika

 

Vec i danas neki autori zaradjuju na blogovima vise od 3 hiljade eura mesecno. Prisustvovacemo ultrapersonalizaciji sadrzaja prema potrebama i interesima svakog pojedinca: bice to kombinacija tekstova, audio i video zapisa izabranih u skladu sa licnim interesima. Razlika izmedju stampe radija, televizije i „novih medija“ bice sve manje relevantna. Da bi opstali, mediji ce morati da prihvate to neumitno kretanje prema besplatnim, interaktivnim i ultrapersonalizovanim medijima.

 Izrada sajta za nekretnine, SEO real estate

Social Media i SEO

Odnosi sa medijima, PR na internetu, Krizni SEO, briga o vidljivosti i reputaciji websajta biznisa, popularnih licnosti

Treba vam bolja pozicija na internetu? Pozovite nas!

064 17 00992 Agencija za web marketing Total Dizajn Beograd, Srbija

Nova prilika za kreiranje web strategije je kada pokrecete novi sajt. Neki od nasih aktuelnih projekata

otkup automobila u Beogradu

Edukacija za javni nastup

WEB Marketing SEO za Apartmane, Real Estate internet marketing strategija specijalno za nekretnine apartmane turizam, prodaju i izdavanje stanova u Beogradu, Srbiji

PR i marketing u medicini: HairCenter – transplantacija kose  Srbija

Web Marketing Trendovi

MARKETING JE NAS POSAO – INTERNET JE NASA IGRA

Optimizacija sajta SEO Srbija Kako optimizovati sajt za Google? kako biti u vrhu rezultata na Google

SEO Agencija Srbija Beograd Social Media Marketing – optimizacija sajta za Google –  SEO agentura Total Dizajn i marketing 2015