Logo dizajn Beograd

web dizajn posao

 
   
 

TOTAL DIZAJN - Budite Prvi Među Najboljima! kontakt 064/170-0992 ; Beograd, Srbija email:design4um@gmail.com

SEO search engine optimization OPTIMIZACIJA STRANICA - NAJBOLJA INTERNET MARKETING STRATEGIJA SEO search engine optimization EXPERT - PREDRAG PETROVIC

SEO search engine optimization is how you turn your web whisper into a shout heard around the world

 
 

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA total Dizajn logotipaSEO Beograd SEO Google +profilTotal Dizajn

SEO usluge u Srbiji, koliko kosta web marketing? Precizno pitanje je koliko vas kosta to sto ga nemate...

Odgovore na web dizajn i internet marketing pitanja dobicete ako nas pozovete

 

064 1700992

065 202 2014

Total Dizajn Izrada logoa dizajn sajta marketing SEO
              Srbija

agencija za web marketing i logo dizajn, kreiranje vizuelnog identiteta

izrada
            web sajta dizajn web design Beograd

izrada web sajta


Kako optimizovati sajt za Google? kako biti u vrhu rezultata na Google

Kako napraviti websajt besplatno Google sajtovi, postavljanje sajta na Google

Kako raditi on page SEO optimizaciju sajta Za Google

SEARCH ENGINE MARKETING i Dizajn, SEO optimizacija i origanlni sadrzaj sajta kao uspesna internet marketing strategija

Sta je seo pozicioniranje kako raditi SEO optimizaciju sajta za Google, kako biti na prvoj strani Gugla, kako povecati posecenost sajta. To i mnoga drug pitanja objasnjena na seo srbija.rs

5 saveta za koriscenje Twittera - kako raditi sa twiterom, koje su alatke, koje su odgovarajuce strategije upotrebe drustvenih medija (Twitter, Facebook, Youtube...)

SEO Beograd SEO Google +profilTotal Dizajn

Google + Location

Google pobedio Fejsbuk u anketi ASCI

Govoreći za ruski RT tv kanal, u nedavno objavljenom intervjuu, Assange je bio naročito kritičan prema najboljoj svetskoj društvenoj mreži. On je navodno rekao da su informacije sadržane na Facebook-u potencijalno korisne za američku vladu ukoliko ona pokuša da napravi dosijea korisnika. "Sam Facebook je najstrašnija špijunska mašina ikada izmišljena" Assange je rekao u intervjuu koji je snimljen i objavljen na sajtu. “Ovde imamo najiscrpniju bazu podataka o ljudima, njihovim vezama, njihovim imenima, adresama, lokacijama i njihovoj međusobnoj komunikaciji, njihovim rođacima, svi su u SAD, svi dostupni američkoj obaveštajnoj službi."  Ukoliko je to ozbiljno njegov stav, moglo bi biti iznenađujuće to da WikiLeaks ima svoju sopstvenu Facebook stranicu.  U stvari, prošle godine,kada je WikiLeaks objavio kontroverznu hrpu poverljivih dokumenata terajući Assange-a u bekstvo Facebook je odbio da zatvori tu stranicu. Kompanija Facebook je rekla da, u to vreme, stranica nije "prekršila standarde sadržaja niti smo mi primetili bilo kakav materijal postovan na tu stranicu koji se protivi našim pravilima."
Facebook-ov odgovor bio je u jasnom kontrastu u odnosu na tretiranje WikiLeaksa od strane mnogih drugih kompanija u SAD prethodne godine. Nekoliko firmi, ukljičujići i PayPal, blokirali su račune WikiLeaks-a. Ali Assange se nije zaustavio samo na Facebook-u. On je takođe rekao RT-u da uz najveću svetsku društvenu mrežu, Google i Yahoo "imaju ugrađene interfejse za američku obaveštajnu službu".


"Tu se ne radi o uručivanju sudskog poziva," rekao je za RT. "Oni imaju interfejs koji su razvili za korišćenje američke obaveštajne službe."
Iznenađujuće je takodje da Assange nije ni pomenuo Twitter, još jednu veliku društvenu mrežu sa čijom je organizacijom imao problema.
Za američku obaveštajnu službu, dobijanje informacija sa Facebook-a  je mnogo jednostavnije, Assange kaže u intervjuu. On je navodno rekao RT-u da je korišćenje "zakonskog i političkog pritiska" od strane američke obaveštajne službe u odnosu na Facebook, dovoljno jer se time dobija željeni efekat.
"Svako treba da zna da prilikom dodavanja prijatelja na Facebook, ustvari radite besplatan posao za američke obaveštajne agencije, za njihovo stvaranje baze podataka." Julian Assange je rekao prema RT intervjuu.

Treba vam bolja pozicija na internetu? Pozovite nas!

065 202 2014 Agencija za web marketing Total Dizajn Beograd, Srbija

 

Wikileaks - Vikiliks Dokumenta o Bankama - by Julian Assange


 • Uhapšen osnivač "Vikiliksa"!
 • Par sati posle hapšenja, Grupa koja se naziva “Anonimos” izvršila je niz napada na sajtove koji su odbili da posluju sa kontroverznim sajtom “Vikiliks” i ugrozila je distribuciju njihovih usluga.
 • “Anonimos” pomaže i u kreiranju stotina miror sajtova (sajtova koji predstavljaju tačnu kopiju) “Vikiliksa”, od kako je američki provajder ovom sajtu uskratio svoje usluge i ime domena. “Prilikom poslednjeg prebrojavanja, bilo je 507 ‘Vikiliksovih” miror sajtova,“ tvdi Koldblad
 • Osnivač "Vikiliksa" se danas predaje policiji
 • Vikiliks: SAD sprečile Srbina da proda oružje u Jemenu
 • Osnivač "Vikiliksa" preti pogubnim tajnama ako ga uhapse ili ubiju
 • Karzai: Vikiliks poboljšao odnose Pakistana i Avganistana
 • Australija će proveriti da li je Asanž prekršio zakon
 • Vikiliks: Asanžov advokat kaže da nije bilo pregovaranja o hapšenju
 • Vikiliks: Podaci o Miloševiću uklonjeni sa Vikiliksa
 • Prvi otkaz zbog "Vikiliksa" u Nemačkoj
 • Medvedev: Zbog "Vikiliksa" videli smo svu meru cinizma spoljne politike SAD

 

Vladimir Putin "Alfa mužjak " je Betmen, Robina personalizuje Dimitrij Medvedev, a Silvio Berluskoni je fizički i politički slab čovek podložan kasnim noćnim zabavama...

"Šta god da je bila namera Vikiliksa, to je pomoglo odnosima između Pakistana i Avganistana, tako da je u tom smislu Vikiliks bio dobar za nas"

Vikiliks otkriva i kampanju za priznavanje Kosova Nove depeše američkih diplomata koje je objavio Vikiliks opisuju kako su tekle pripreme za...

Vikiliks.org je postao meta višestrukih DDOS napada (distribuirano odbijanja usluga). Ovi napadi su pretili stabilnosti infrastrukture ...

Interpol raspisao "crvenu poternicu" za osnivačem vebsajta "Vikiliks" Džulijanom Asanžom. Američka vlada razmišlja da pred sudom pokrene postupak protiv ...

 • Uhapšen osnivač "Vikiliksa"!
 • SAD: Srbin bombaš tvrdi da nije kriv
 • Osnivač "Vikiliksa" se danas predaje policiji
 • Vikiliks: SAD sprečile Srbina da proda oružje u Jemenu

 

 

Julian Assange (Wikileaks) Vikiliks najavio je da ce kako će početkom sledece godine (2011) objaviti nove dokumente.

U dokumetima ce biti reci o tajnama američkih banaka. Wikileaks ce kako je planirano, objaviti deset hiljada dokumenata finansijskih institucija.
Svi ti dokumenti pokazece kako se banke ponašaju u menadžmentu, a za tim ce kao posledica slediti istrage i reforme - rekao je Assange koji je intervju o ovim dokumentima navodno dao 11. novembra u Londonu. Objavljivanje ovih dokumenta omogucice svakom kupcu, konkurentu kao i vlastima uvid u tajne banaka.

O znacaju interneta danas, kad govorimo i o nasim medijima, dovoljno kazuje ovlasni pogled na naslovnu stranicu (novina, da ne bude zabune) "Politika" pa i nedeljnika kao sto su NIN i Vreme...

Dakle kada pogledate danasnju ( datum je 3.decembar 2010) Politiku - dva su naslova na samoj naslovnoj strani upecatljiva, jden je vezan za neizbezni Fecebook: Crbi i Fejsbuk: "Status bez Mercedesa" aludirajuci na poznatu opciju koju imate da odaberete na fesbuku, i Dugi mnogo znacajniji teks o aktuelnom slandalu oko koga se potresa cela planeta:

 

"Vikilinks otkrio depese o Srbiji i Kosovu" naravno sve cirilicom pisano, uvek to nekako izgleda egzoticno a ponekad i smesno i tesko za citanje.

 

Na drugoj stranici je i vest da je vrhovni sud Svedske odbacio zalbu osnivaca Vikilinksa Dzulijana Asanza. Gde se govori o mogucem hapsenju osnivaca Vikilinksa, a zatim odmah ispod je i tekst da je Amazon uskratio podrsku Vikulinksu, - naime uskratili su im usluge odrzavanja njihovog portala.

 

Sve se to brzo odvija...

 

Na trecoj stranici se nastavlja: Misljenje koje USA diplomate imaju o Rusiji: "Rusija je mafijaska drzava."

Tekst ispod toga daje Putinovu reakciju: "Vikilinks " nije katastrofa. Vladimir je uvek bio za "glasnost", reklo bi se.

 

Lezerni intervju ruskog premijera sa Larijem Kongom , u kome nije ostao duzan Amerikancima.

Sa prve strane na se na petu takodje prica nastavlja: Vikilinks otrio depese o Srbiji i Kosovu:

U izdvojenom delu teksta s enavodi procena Borisa tadica predsednika Srbije:on je izjavio d ase nista nije promenilo u komunikaciji medju politicarima nakon objave tajnih dokumenta na wev sajtu Vikiliks (wikileaks).

 

vikilinks
www,vikilinks
vikilinks srbija
wikileaks belgrade
вікілінкс
google holand
google serbia wikileaks
novosti sa vikilinks
obankama wikileaks dokumenta
stvaranje i odrzavanje brenda
vikilinks.com
vikilins site com
wikileak o srbiji
wikileaks beograd
wikileaks dokumenta
wikileaks srbija hosting
www.gogle.com
zaposlenje beograd
šta je to seo, sem
вікілінкс україна
нашата компания дизайн нова година

вікілікс україна

Wiki links Viki link Vikilink Vikilings Julien Asanz

total dizajn - web sajt dizajn kataloga multimedija seo kampanja

Vizuelna komunikacija i izrada kreativnih resenja: graficki dizajn • animacija i multimedija, oglasi, dizajn podrska za kampanje, total dizajn, internet marketing • Dizajn i izrada web aplikacija

Top 10 Tests on the web best online top ten test!

SEO usluge optimizacije sajta Beograd Srbija - pouzdana usluga pozicioniranja web sajta na Google pretrazi -SEO za Google Srbija i cene optimizacija sajta total dizajn agencija najbolja usluga za pozicioniranje najboljih sajtova!

Google aplikacije korisni i besplatni Google programi, free aplikacije i programi

Dizajn pakovanja - dizajn ambalaze Beograd-Srbija

mobilni SEO optimizacija sajta

 

Kako se koriste drustveni mediji u Srbiji i u svetu

WEB DIZAJN za vencanice u Beogradu: Studio Alhemija: www.vencanicealhemija.rs LOGO primenjen na web sajtu

Web marketing dizajn i brendiranje

Mobilni Marketing i SEO : definicije koje svaki marketinski strucnjak treba da zna

 
 

Vašington veoma "zabrinut" zbog hakerskih napada na "VikiLinks"

Mediji su prenijeli vijesti o pokušajima hakerskih napada na "Amazon" i "PejPel" koji su nedavno "VikiLiksu" uskratili pristup

Tanjug 10/12/2010 00:13:00

Američke vlasti pažljivo prate hakerske napade na veb-sajtove kompanija i organizacija koje su se uključile u kampanju protiv "VikiLiksa", tvrde u Vašingtonu.

"Svjesni smo incidenata. Istražujemo ih", rekao je na konferenciji za novinare državni tužilac Eric Holder.

Sekretar za unutrašnju bezbjednost Dženet Napolitano je na istoj konferenciji za štampu rekla da vlada ima koordinaciju sa "privatnim sektorom" po tom pitanju.

Ona je, također, istakla da su koordinisani napori SAD i Evropske unije na zaštiti vitalnih internet mreža od napada uspješno odvijaju kroz "Sajber radnu grupu" koja je formirana u novembru.

Mediji su prenijeli vijesti o pokušajima hakerskih napada na "Amazon" i "PejPel" koji su nedavno "VikiLiksu" uskratili pristup.

Između ostalih, internet portal "Masterkard" je u srijedu bio usporen, dok je "Viza" također imala problema, ali je ponovo uspostavila svoj portal.

Te dvije kompanije su suspendovale korišćenje svojih mreža za "VikiLiks", pošto je taj veb-sajt 28. novembra počeo da objavljuje klasifikovana dokumenta američke vojske i Stejt departmenta.

Švedske vlasti su pokrenule istragu o napadu na vladine internet sajtove do koga je došlo posle hapšenja osnivača "VikiLiksa" Džulijana Asanža, po optužnici švedskog suda.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/21677-Vaington-veoma-zabrinut-zbog-hakerskih-napada-VikiLinks.html


vikilinks
vikilins sajt
vikilinks srbija
www,vikilinks
wikileaks belgrade
wikileaks beograd
Vikiliks google
gogle za viki links
wikileaks dokumenta
www.vikiliks.com
vikingliks websajt
wikiliks web sajt
google serbia wikileaks
najnovije vijesti vikilinks
Vikiliks vesti
novosti sa vikilinks
obankama wikileaks dokumenta
osnivac sajta vikilings
osnivac vikilinksa
vesti vikilinks
vikiliks-wikileaks sr
dokumenti objavljeni na sajtu vikilinksa
vikilinks dokumenta
vikilinks price
vikilinks srbija .org
vikilinks.ch
vikilinks.com
vikilins o kosovu
vikilins site com.
vikilins.org.rs
wikileak o srbiji
wikileaks depese o kosovu
wikileaks na srpskom
wikileaks o srbiji
wikileaks o tajnama
wikileaks serbia
wikileaks srbija
wikileaks srbija hosting
wikileaks srbija web
obavestenja u vezi vikiinks sajta
wikileaks.srbija
wikiliks objave na srpskom
wikilinks depese
wikilinks.org
www vikillinks
www.vikiliks com.
www.vikiliks-wikileaks.rs
www.vikilinks org.rs
www.vikilinks rs
www.vikilinks.com
www.vikilinkx.com
www.wikilinks.org
www.wikilinks.org,rs
wikileaks dokumenta o bankama

Izraz wiki je dostigao takvu poularnost da ga mnogi danas izgovaraju na razlicite nacije, postignuta je velika fama, a i doslo je do prilicne konfuzije. Jasno je samo da se tu nesto veliko valja, i da se tu nesto tesko i mocno desava pa treba povremeno reci i taj tako kul izraz, medjutim zamene su cesto i bizarne, pa ljudi izgovore (mislim na javne licnosti pre svega) nesto kao Wikipedija...ili linkipedija, Wikilinksi ili nesto slicno u nameri d apokazu kako su eto upuceni...ma, sve je to masonerija...

Drustveni Mediji kako koristiti twitter i fejsbuk u web marketing kampanji u Srbiji 2014 /drustveni mediji i optimizacija sajta Social Media Optimization SMOView Optimizacija sajta SEO 065 202 2014 Total Dizajn in Beograd Srbija

Kontaktirajte nas za više informacija o knjizi standarda. 

Keyword tags:

Logo dizajn web marketing Beograd Srbija seo 2014 kreiranje logotipa, knjiga standarda, web optimizacija sajta, studio internet marketing, real estate hotel Belgrade Serbia Google advertising izrada loga dizajn logoa, logotipa optimizovati veb sajt

 

Vazno je razumerti i da postoji razlika izmedju sajtova WIKILEAKS I WIKILINKS!

Did you mean: wikileaks  

Search Results

 1. Main Page - WikiLinks

  1 Apr 2009 ... From WikiLinks. Jump to: navigation, search ... Retrieved from "http://www.wikilinks.org/wiki/Main_Page" ...
  www.wikilinks.org/ - Cached - Similar
  Browsers
  Domain names
  Dreamhost
  Hosting
  ISP
  JavaScript
  Accessibility
  RSS
  More results from wikilinks.org »

Sensitive traps from the U.S. embassy in Slovakia, on the attitudes of representatives of the former Slovak government on the Russian-Georgian conflict in 2008, published the controversial WikiLeaks site.

The documents, available on the website rusrep.ru, inter alia, recall the U.S. response to comments by the Slovak Prime Minister Robert Fico.

He told reporters 13th August 2008, said: "Someone has provoked, we know who provoked. Then came some reaction, which was very Force".

He noted that the situation can not be seen in black and white. Fico also noted that where people are being killed, it is necessary to immediately cease fire and reach a ceasefire.

U.S. Ambassador Vincent said Obsitnik 15th August with Slovak Foreign Minister Jan Kubis, to reiterate the U.S. view on the Russia-Georgia conflict, says a document on the WikiLeaks.

Kubis, who has just returned from leave, with the Obsitnik fully agreed that it is important for Russia to uphold the ceasefire agreement of 13 August and respect the territorial integrity, sovereignty and independence of Georgia.

As mentioned in the trap, "with regard to the heritage of 1968 Kubis fully understood the nature of the Russian attack on an independent state".

In response to a question about the ambassador's statements Fico Kubis said that already by their prime minister does not expect any similar statements.

The then State Secretary for Foreign Affairs Olga Algayerová trap by meeting with the Ambassador said that President Ivan Gasparovic and Fico accept and agree with the points put forward by Ambassador Algayerová 11th August It also stated that Fico comments to reporters were misinterpreted or taken out of context.

A spokesman for the Ministry of Foreign Affairs Lubos Schwarzbacher on Thursday in response to the disclosure of documents from the SR at WikiLeaks said: "We will not publicly's specific passages in the published documents relating to foreign policy attitudes of the former government. However, we believe that the unauthorized handling of classified information does not foster diplomatic work, which often requires confidentiality and discretion. "

Source: Reuters

Internet sajt Vikiliks objavljuje tajna dokumenta
BON - Svaka država i skoro svaka veća kompanija na svetu u svojoj arhivi čuva tajne dokumente, koje želi da sakrije od javnosti - internet ...
www.rtv.rs/.../internet-sajt-vikiliks-objavljuje-tajna-dokumenta_160625.html
VIKILIKS, SHE TOLD ME ALL ABOUT VIKILIKS!
Wikileaks India Release Vikiliks Pakistan Turkey Mormon · Wikileaks India Release Vikiliks Pakistan Turkey Mormon
shetoldme.com/tag/vikiliks -
Vikiliks | PanAsianBiz
Posts Tagged 'vikiliks'. WikiLeaks to release something more that promises to ruin US's relations with other countries. Tweet ...
www.panasianbiz.com/tag/vikiliks/
File vikiliks Download
Free File vikiliks download, File vikiliks download.
www.downloadic.com/download/File-vikiliks/
Sta je vikiliks
Vikiliks: Medvedev lobirao protiv priznavanja Kosova ... MOSKVA - Poverljiva američka dokumenta koja je objavio vebsajt vikiliks pokazuju da je . ...
www.edumexico.org/doc/Sta-je-vikiliks/
Entries tagged with "vikiliks" | Pakistan News Time
Pakistan News Time » Entries tagged with "vikiliks". Wikileaks Website Under Cyberattack. November 28th, 2010
www.pakistannewstime.com/tag/vikiliks